Mijn verhalen

Pechverhelping vergelijken


Wil je snel pechverhelping vergelijken? Lees dan snel mijn artikel door, want ik help je graag figuurlijk op de weg. Je moet weten dat er meerdere aanbieders in België te vinden zijn die je eventueel bij kunnen staan met pechverhelping.

Maar elke aanbieder heeft uiteraard zijn eigen formules, prijzen en dekkingen. En dat kan het soms erg lastig maken om pech aanbieders met elkaar te vergelijken. Dan zijn er ook nog aanbieders die hun pechverhelping alleen beperken tot België, terwijl andere aanbieders soms pechverhelping door heel Europa aanbieden.

Het is vaak ook mogelijk om naast je auto je fiets, scootmobiel, motor of aanhangwagen te verzekeren. Zo is er voor iedereen wel een geschikte formule met bijbehorende tarieven te vinden.

Wat moet ik verwachten van de aanbieders?

In België heb je een aantal grote pechverhelping bedrijven en hun prijzen liggen erg uiteen. De ene aanbieder verzekert je alleen voor België en de andere voor heel Europa. Afhankelijk van je behoefte kun je een goede keuze maken met welke verzekeraar je in zee wilt gaan. Hieronder staan de meest gekende pechverhelping aanbieders in België:

  • Touring wegenhulp
  • VAB Pechbijstand
  • Europ Assistance
  • Corona Direct
  • Depannage Direct